The language for a fine Cuisine

Biervereniging PINT-Regio Zuid-Limburg presenteert in samenwerking met Brand Bierbrouwerij hun bierfestival de 24uurs van Maastricht.

 

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 mei 2014 presenteerden zo´n 35 verschillende bierbrouwerijen hun speciaalbieren, w.o. mooie Franse bieren van Linguisine.

 

 

 

 

 

 

 

 

Primeur!

Onder deze bieren zullen ook 'onze' Noord Franse bieren hun entree maken op de Nederlandse markt. Al deze Franse brouwers zijn in de prijzen gevallen op het: Concours Générale Agricole de Paris.

"Les Brasseurs de Lorraine”

"Brasserie Saint Germain" Page24

"Brasserie Parisis"

 

Het festival heeft een mooi assortiment speciaalbieren uit de Euregio aangevuld met diverse internationale speciaalbieren! De inwendige mens wordt goed verzorgd middels enkele eetstalletjes. Er zullen diverse bier-gastsprekers (Masterclasses) 'acte de présence' geven. We hebben een brouwers-gilde dat tekst en uitleg geeft over het brouwproces middels een brouw-cursus. Er zijn diverse bier-routes samengesteld met tekst en uitleg en er is een heuse (bier)tombola. We hebben speciale bier-arrangementen samengesteld en nog veel meer!

President François Hollande was aanwezig bij de opening van de Salon International de l'Agriculture.

Het Concours Générale Agricole is de kroon op het werk van de beste producenten van Frankrijk.

Naast producten, zoals wijn, kaas en charcuterie, worden ook de beste fokdieren gelauwerd.

   © PHILIPPE WOJACZER

Bierfestival de 24uurs van Maastricht

Bierfestival de 24uurs van Maastricht 2014.

Georganiseerd door Pint.

 

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 mei 2014 presenteerden zo´n 35 verschillende bierbrouwerijen hun speciaalbieren, w.o. een 3-tal van de beste Franse  bierbrouwers. Ook zij wonnen goud, zilver en brons op het Concours Générale Agricole.

Diverse evenementen 2014 - 2017

 

Copyright © 2013- LINGUISINE